Спосіб виробництва сметани з низьким вмістом жиру та природними стабілізуючими системами (Деклараційний патент на винахід № 58978)
Дата
2003
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Корисна модель відноситься до молочної промисловості та може бути використана для виробництва сметани. Особливістю є використання зернових екструдатів для підвищення біологічної цінності та подовження терміну зберігання.
The useful model relates to dairy industry and it can be used for production of the sour cream. Peculiarity is using of extrudate cereals for increasing biological value and increasing shelf life.
Опис
Ключові слова
сметана, екструдат зернових, молочна промисловість, термін зберігання, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, sour cream, extrudate of cereals, dairy industry, shelf life, milk whey, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Патент 58978 UA, МПК A23С 9/00. Спосіб виробництва сметани з низьким вмістом жиру та природними стабілізуючими системами / Грек О. В., Поліщук Г. Є., Українець А. І., Ковбаса В. М., Красінська О. В. ; заявник і власник патенту Національний університет харчових технологій. – № 2002129605 ; заявл. 02.12.02 ; опубл. 15.08.03, Бюл. № 8, 2003 р.