Дослідження процесу зневоднення пивних дріжджів

Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено напрямки процесу зневоднення пивних дріжджів. Directions of investigated dehydration process brewer's yeast.

Опис

Ключові слова

зневоднення, пивні дріжджі, dehydration, beer yeast, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

Бібліографічний опис

Якобчук, Р. Л. Дослідження процесу зневоднення пивних дріжджів / Р. Л. Якобчук, В. Л. Яровий // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 70-ї наукової конференції молодих вчених аспірантів і студентів. - К. : НУХТ, 2004. - Ч. 2. - С. 52.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced