Molecular gastronomy

Ескіз

Дата

2014

Автори

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Molecular gastronomy is the new direction of gastronomy mostly initiated by idea of implementation of science in cooking. Many things associated with this term are not quite clear and many have a wrong idea.

Опис

Ключові слова

інновації, кухар, молекулярна, инновации, повар, молекулярная, innovation, cook, molecular, кафедра іноземних мов професійного спрямування

Бібліографічний опис

Talaver, I. Molecular gastronomy / I. I.Talaver // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 80-ої студентської конференції молодих вчених, аспірантів та студентів, 10– 11 квітня 2014 р. - К. : НУХТ, 2014. – Ч. 4. – С. 319-320.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced