Molecular gastronomy
Дата
2014
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Molecular gastronomy is the new direction of gastronomy mostly initiated by idea of implementation of science in cooking. Many things associated with this term are not quite clear and many have a wrong idea.
Опис
Ключові слова
інновації, кухар, молекулярна, инновации, повар, молекулярная, innovation, cook, molecular, кафедра іноземних мов професійного спрямування
Бібліографічний опис
Talaver, I. Molecular gastronomy / I. I.Talaver // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 80-ої студентської конференції молодих вчених, аспірантів та студентів, 10– 11 квітня 2014 р. - К. : НУХТ, 2014. – Ч. 4. – С. 319-320.