Розроблення технології харчового пектину з картопляної мезги

No Thumbnail Available

Date

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Проведено аналіз літературних джерел в галузі технології пектину. Досліджено способи отримання пектину з різної рослинної сировини. Отримані зразки бурякового, яблучного, картопляного, капустяного та гарбузового пектину порівняно за фізико-хімічними властивостями.Investigated the kinetics of hydrolysis-extraction of pectin from potato pulp by varying the parameters of the experiment. Past studies make it possible to find the optimal conditions for acid hydrolysis of potato thermal materials that ensure maximum process speed and high yield of pectin..

Description

Citation

Грабовська, О. В. Розроблення технології харчового пектину з картопляної мезги / О. В. Грабовська, Г. С. Пастух, Н. Г. Харітон // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : тези Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29–30 жовтня 2012 р. – Київ : НУХТ, 2012. – С. 276–277.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By