Дослідження процесу охолодження хліба вакуумно-випарним способом
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Описаний спосіб вакуумно-випарного охолодження хлібобулочних виробів, який ґрунтується на процесі в якому вільна і розподілена в об'ємі продукту волога, випаровуючись, відбирає теплоту.
Describes a method vacuum-evaporation cooling bakery products based on the process in which free and distributed in the volume of product moisture evaporates and removes the heat.
Опис
Ключові слова
охолодження, хліб, вакуум, cooling, bread, vacuum, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Логвінський, Р. В. Дослідження процесу охолодження хліба вакуумно-випарним способом / Р. В. Логвінський, О. В. Ковальов, Ю. Ю. Доломакін // Науково-технічна творчість студентів з процесів і обладнання харчових виробництв : IV міжнародна науково-практична студентська конференція, 25-26 жовтня 2012 р. / Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк: ДонНУЕТ, 2012. – Вип. 4. – С. 36-38.