Спосіб пробілювання жовтого цукру останньої кристалізації (Деклараційний патент на винахід № 70647 A)

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Спосіб пробілювання жовтого цукру останньої кристалізації включає підготовку афінаційного розчину, нагрівання та пробілювання ним цукру в центрифугах у дві стадії. На другій стадії пробілювання як афінаційний розчин використовують другий відтік попередньої кристалізації у кількості 0,9-1,3 % до маси утфелю. A method for washout of brown sugar of the last crystallization involves preparation of affination solution, heating and washout of sugar with it in centrifuges at two stages. At the second stage of wash as affination solution the second outflow of previous crystallization is used at an amount of 0.9-1.3% to mass of massecuite.

Description

Citation

Деклараційний патент на винахід № 70647 A, МПК C13D 3/06 (2007.01). Спосіб пробілювання жовтого цукру останньої кристалізації / А. А. Ліпєц, М. П. Купчик, А. О. Чагайда, О. Л. Черевко,; заявник – Національний університет харчових технологій. – № 20031211879; заявл. 18.12.2003; опубл. 15.10.2004, Бюл. № 10.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By