Закономірності перебігу колоїдних процесів у макаронному тісті зі збільшеним вмістом харчових волокон

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено водопоглинальну здатність борошна, висівок та їх суміші. Визначено форми зв’язку вологи з матеріалом в сирих макаронних виробах з висівками і з цільнозернового борошна та їх сорбційні властивості. Встановлено збільшення кількості вологи макро- і мікрокапілярів, зростання сорбційного об’єму пор, їх питомої поверхні та зменшення середнього діаметра пор в досліджуваних макаронних виробах.

Опис

Ключові слова

макаронні вироби, водопоглинальна здатність, форми зв’язку вологи, ізотерми сорбції - десорбції, макаронные изделия, водопоглотительная способность, формы связи влаги, изотермы сорбции-десорбции, macaroni products, water absorption property, forms of humidity bonds, sorption-desorption isotherms, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Карпик, Г. В. Закономірності перебігу колоїдних процесів у макаронному тісті зі збільшеним вмістом харчових волокон / Г. В. Карпик, В. Г. Юрчак // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Київ : НУХТ, 2013. - С. 81-83.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced