Біологічне активування зерна тритикале
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою досліджень було встановлення впливу тривалого гідротермічного оброблення (холодного кондиціонування) зерна тритикале на зміну вмісту вітамінного комплексу. Підготовлене зерно проходило три етапи зволоження -відволожування за температури 12 - 14 °С протягом 28 год. The aim of the research was to establish the influence of the hydrothermal treatment (cold conditioning) triticale grain to replace the contents of a vitamin complex. Prepared grain held three stages of hydration-vidvolozhuvannya at temperatures 12 - 14 ° C for 28 h.
Опис
Ключові слова
біологічне активування зерна, тритикале, biological activation of grain, triticale, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Бажай-Жежерун, Світлана. Біологічне активування зерна тритикале / Світлана Бажай-Жежерун, Микола Білановский // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 42-43.