Використання хлорофіловмісних рослинної сировини у виробництві кисломолочного сиру
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Застосування кропу, черемші, базиліку у виробництві кисломо- лочного сиру є доцільним, оскільки вони є джерелом біологічно цінних компонентів.
The use of fennel, wild garlic, basil in production kyslomo-lochnoho cheese is appropriate because they are a source of biologically valuable components.
Опис
Ключові слова
хлорофіловмісна сировина, кисломолочний сир, hlorofіlovmіsna sirovina, curd, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Гойко, Ірина. Використання хлорофіловмісних рослинної сировини у виробництві кисломолочного сиру / Ірина Гойко, Марія Прищепа // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 49-50.