Використання хлорофіловмісних рослинної сировини у виробництві кисломолочного сиру

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Застосування кропу, черемші, базиліку у виробництві кисломо- лочного сиру є доцільним, оскільки вони є джерелом біологічно цінних компонентів. The use of fennel, wild garlic, basil in production kyslomo-lochnoho cheese is appropriate because they are a source of biologically valuable components.

Опис

Бібліографічний опис

Гойко, Ірина. Використання хлорофіловмісних рослинної сировини у виробництві кисломолочного сиру / Ірина Гойко, Марія Прищепа // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 49-50.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в