Перспективна природна харчова добавка
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Показано, що пектин є перспективною харчовою добавкою природного походження. Найкращою сировиною для отримання пектину є цитрусові. Показано, що на в'язкість розчинів пектину впливає ряд чинників, зокрема, тип пектину, концентрація та значення рН. It is shown that pectin is a promising dietary supplement of natural origin. The best raw material for pectin is citrus. It is shown that the viscosity of pectin solution influenced by a number of factors, including the type of pectin concentration and pH.
Опис
Ключові слова
харчова добавка, пектин, pectin, dietary supplement, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
Бібліографічний опис
Дацька, Н. Перспективна природна харчова добавка / Наталія Дацька, Олена Подобій // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 51-53.