Якість м’ясної сировини на ТОВТ «Глобинський м’ясокомбінат»

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В роботі був досліджений такий фактор впливу на формування якості м’яса свинини як тривалість перед забійної витримки. Для дослідження було взято по 15 туш свиней із досліджених свинокомплексів. Результати подані на діаграмах залежності функціональних показників від часу витримки на базі та відстані доставки. Аналізуючи отримані дані досліджень робимо висновок, що оптимальний час витримки на базі перед забійного утримання худоби становить 6 годин. In robotі buv doslіdzheny takyj factor vplivu on formuvannya yakostі m'yasa pork yak trivalіst before zabіynoї vitrimki. For doslіdzhennya Bulo taken over 15 pig carcasses іz doslіdzhenih svinokompleksіv. Results podanі on dіagramah zalezhnostі funktsіonalnih pokaznikіv od hour vitrimki on bazі that vіdstanі delivery. Analіzuyuchi otrimanі danі doslіdzhen robimo visnovok scho optimal vitrimki on bazі hour before becoming zabіynogo utrimannya thinness 6 Godin.

Опис

Ключові слова

автоліз, якість м’яса, PSE i DFD, PSE i DFD, свинина, avtolіz, yakіst m'yasa, PSE i DFD, pork, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Страшинський, І. М. Якість м’ясної сировини на ТОВТ «Глобинський м’ясокомбінат» / І. М. Страшинський, Р. А. Коломієць, А. М. Константинова // Інноваційні аспекти в питаннях технології, безпеки харчової продукції та екології : матеріали студентської наукової конференції факультету харчових технологій та екології, з міждународною участю, присвячена 230-річчю ветеринарної освіти в Україні 22-23 травня 2014 р. – Львів, 2014. - С. 14-18.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced