Інтенсифікація соління м'яса
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Використання вібраційної обробки при посолі має багато позитивних аспектів. Насамперед, спостерігається підвищення ніжності продукта, що пов'язано з частковим порушенням цілісності м'язових волокон, розривом сарколеми і клітинних мембран та виходом в міжклітинний простір ферментів, що прискорюють автолітичні процеси і сприяють зменшенню міцності м'язової тканини.
Using vibration treatment at Ambassador has many positive aspects. First, there is increasing tenderness of the product, due to partial violation of the integrity of muscle fiber sarcolemma and rupture cell membranes and release into the extracellular space of enzymes that accelerate avtolitychni processes and reduce muscle strength.
Опис
Ключові слова
тумблювання, вібраційний вплив, масажування, tumblyuvannya, vibration, massaging, кафедра екології та екоменеджменту, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Гуць, B. C. Інтенсифікація соління м'яса / B. C. Гуць, О. А. Коваль // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 14-15