Збагачення хлібобулочних виробів клітковиною
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Внесення клітковини гороху для збагачення хлібобулочних виробів харчовими волокнами є доцільним при забезпеченні належної якості готових виробів. Необхідно використовувати горохову клітковину у виробництві хлібобулоч-них виробів для збагачення щоденного раціону населення поживними речовинами.
Опис
Ключові слова
клітковина, збагачення хлібобулочних виробів, обогащения хлебобулочных изделий, клетчатка, enrichment of bakery products, cellulose, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Карпенко, Тетяна. Збагачення хлібобулочних виробів клітковиною / Тетяна Карпенко, Тетяна Сильчук // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 60-61.