Макаронні вироби (Патент на корисну модель № 44120)
Дата
2009
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Макаронні вироби виготовляють з пшеничного хлібопекарського борошна, води та добавки, яка містить суміш камеді гуара, емульгатора Естер П або тригліцериду стеаринової кислоти, або сорбату тристеарату, або моностеарату гліцерину при співвідношенні 0,1 – 0,3 до 0,2 – 0,7.
Технічний результат полягає у поліпшенні структури та варильних властивостей макаронних виробів у разі перероблення хлібопекарського борошна.
Macaroni products are made from wheat flour, water and additive, that consist of mixture of guar gum, emulsifier Эстер П or triglyceride of the stearin acid, or sorbat tristearate, or monostearate glycerin in correlation 0,1 – 0,3 до 0,2 ‒ 0,7. The technical result consists in increasing the structure and cooking properties of the macaroni products in case of wheat flour processing.
Опис
Ключові слова
макаронні вироби, хлібопекарське борошно, камеді, емульгатор, якість, macaroni products, wheat flour, gums, emulsifier, quality, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Патент 44120 UA, МПК А 23 L 1/16 (2009). Макаронні вироби / Юрчак В. Г., Паливода С. Д.; заявник Національний університет харчових технологій. ‒ № u 2009 01153 ; заявл. 13.02.2009 ; опубл. 25.09 2009, Бюл. № 18, 2009 р.