Технологія каротиновмісних збагачувачів з моркви
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Запропоновано технологію одержання харчових каротиновмісних добавок з моркви.
Рroposed technology of food additives with carrots containing carotene.
Опис
Ключові слова
морква, β-каротин, харчові добавки, carrot, β-carotene, food аdditives, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Бандуренко, Г. М. Технологія каротиновмісних збагачувачів з моркви / Г. М. Бандуренко, О. С. Бессараб, Т. М. Левківська // Практичні і теоретичні аспекти сучасного овочівництва : матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 40-річчю від дня заснування Дослідної станції «Маяк» Інституту овочівництва і баштанництва НААН, 25 квітня 2014 р., с. Крути, Чернігівська обл.- Ніжин : Видавець Лисенко М. М., 2014. - С. 9-11.