Розроблення рецептури фруктової начинки для коекструзійних виробів

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

фруктова начинка, коекструзійні вироби, пектин, крохмаль, рецептура, кафедра технології цукру і підготовки води, fruit filling, coextrusion products pectin, starch, recipe, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Розроблення рецептури фруктової начинки для коекструзійних виробів / О. В. Лисий, О. В. Грабовська // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : тези 79 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. – Київ : НУХТ. – 2013. – Ч. 1. – С. 201–203.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced