Co-extrusion products with fruit stuffing
Вантажиться...
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
hydrocolloids, pectin, modified starch, products of co-extrusion, fruit stuffing, гідроколоїди, пектин, модифікований крохмаль, ко-екструзійні продукти, фруктова начинка, гидроколлоиды, кафедра технології цукру і підготовки води, модифицированный крахмал, ко-экструзионние продукты, фруктовая начинка, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Сo-extrusion products with fruit stuffing / O. Zapototska, O. Lysy, V. Pichkur, O. Hrabovska, V. Kovbasa // Tesi «The second north and east European congress on food», May 26-29. – Kyiv : NUFT. – 2013. – S. 246.