Co-extrusion products with fruit stuffing

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

hydrocolloids, pectin, modified starch, products of co-extrusion, fruit stuffing, гідроколоїди, пектин, модифікований крохмаль, ко-екструзійні продукти, фруктова начинка, гидроколлоиды, кафедра технології цукру і підготовки води, модифицированный крахмал, ко-экструзионние продукты, фруктовая начинка, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Сo-extrusion products with fruit stuffing / O. Zapototska, O. Lysy, V. Pichkur, O. Hrabovska, V. Kovbasa // Tesi «The second north and east European congress on food», May 26-29. – Kyiv : NUFT. – 2013. – S. 246.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced