Co-extrusion products with fruit stuffing
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
hydrocolloids, pectin, modified starch, products of co-extrusion, fruit stuffing, гідроколоїди, пектин, модифікований крохмаль, ко-екструзійні продукти, фруктова начинка, гидроколлоиды, кафедра технології цукру і підготовки води, модифицированный крахмал, ко-экструзионние продукты, фруктовая начинка, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Сo-extrusion products with fruit stuffing / O. Zapototska, O. Lysy, V. Pichkur, O. Hrabovska, V. Kovbasa // Tesi «The second north and east European congress on food», May 26-29. – Kyiv : NUFT. – 2013. – S. 246.