Co-extrusion products with fruit stuffing
Loading...
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Description
Keywords
hydrocolloids, pectin, modified starch, products of co-extrusion, fruit stuffing, гідроколоїди, пектин, модифікований крохмаль, ко-екструзійні продукти, фруктова начинка, гидроколлоиды, кафедра технології цукру і підготовки води, модифицированный крахмал, ко-экструзионние продукты, фруктовая начинка, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра готельно-ресторанної справи
Citation
Сo-extrusion products with fruit stuffing / O. Zapototska, O. Lysy, V. Pichkur, O. Hrabovska, V. Kovbasa // Tesi «The second north and east European congress on food», May 26-29. – Kyiv : NUFT. – 2013. – S. 246.