Актуальні напрями розробки технологій молочних продуктів для харчування дітей шкільного віку

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Авторами обґрунтовано необхідність проведення наукових досліджень по розробленню технологій молочних продуктів збалансованого складу для харчування дітей шкільного віку, що відповідають віковим потребам організму та містять виключно натуральні компоненти. The authors justify the need for research on the development of technologies of dairy products balanced composition for nutrition of school-age children in the relevant age needs of the body and contains only natural components.

Опис

Ключові слова

збалансоване харчування, харчові добавки, натуральні функціональні інгредієнти, balanced diet, food additives, natural functional ingredients, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Ющенко, Н. М. Актуальні напрями розробки технологій молочних продуктів для харчування дітей шкільного віку / Н. М. Ющенко, О. М. Білоцерківець // Молочная индустрия. – 2014. – № 2. – С. 36-37.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced