Сиркові вироби із зеленою гречкою

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Запропоновано використання зерен зеленої гречки у технології сиркових виробів, що дозволить збагатити продукт комплексом біологічно активних сполук. The use of green buckwheat grains in cheese technology products that will enrich the product of complex biologically active compounds.

Опис

Ключові слова

зернові культури, зелена гречка, сиркові вироби, cereals, green buckwheat, sweetened products, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Ющенко, Н. М. Сиркові вироби із зеленою гречкою / Н. М. Ющенко, У. Г. Кузьмик, Х. С. Іващук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 483 – 484.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced