Сиркові вироби із зеленою гречкою
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Запропоновано використання зерен зеленої гречки у технології сиркових виробів, що дозволить збагатити продукт комплексом біологічно активних сполук.
The use of green buckwheat grains in cheese technology products that will enrich the product of complex biologically active compounds.
Опис
Ключові слова
зернові культури, зелена гречка, сиркові вироби, cereals, green buckwheat, sweetened products, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Ющенко, Н. М. Сиркові вироби із зеленою гречкою / Н. М. Ющенко, У. Г. Кузьмик, Х. С. Іващук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 483 – 484.