Створення композицій прянощів для кисломолочних продуктів

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблені композиції прянощів для використання у складі рецептур виробів на основі сиру, що дозволить збагатити продукти комплексом біологічно активних речовин, урізноманітнити смакову гаму сирних і сметанних виробів. Developed composition of spices for use as part of formulations products on the basis of cheese, which will enrich the products of a complex of biologically active substances, to diversify the taste range of cottage cheese and cream products.

Опис

Ключові слова

композиції прянощів, кисломолочні продукти, composition of spices, dairy products, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Ющенко, Н. М. Создание композиций пряностей для кисломолочных продуктов / Н. М. Ющенко, У. Г. Кузьмик // Переработка сельскохозяйственного сырья и пищевых продуктов : материалы Всероссийской научно-практической конференции. – Волгоград. : ГНУ НИИММП Россельхзакадемия, 2014. – С. 148 – 149.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced