Створення композиційної круп’яної суміші
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В основу тез доповіді покладено дослідження хімічного складу крупів та його оптимізація. Суміші круп’яних продуктів взаємно доповнюють і поліпшують смакові якості, склад вітамінів та інших поживних речовин
Опис
Ключові слова
крупи, хімічний склад, суміш, cereals, chemical composition, mixture, кафедра технології зберігання і переробки зерна, кафедра екології та екоменеджменту
Бібліографічний опис
Шаповаленко, О. І. Створення композиційної круп’яної суміші / О. І. Шаповаленко, О. В. Євтушенко, Ю. П. Тертишна // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпеки : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22–23 травня 2014. - К. : НУХТ. - 2014. – С. 91 –93.