Дослідження смакових якостей харчових продуктів
Loading...
Files
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Смакові відчуття мають велике значення у дослідженні якості та безпеки харчових продуктів. Дослідження смаку проводять якісно та кількісно. Для покращення смакових властивостей продуктів у харчовій промисловості в якості харчових добавок широко застосовуються смакові речовини — модифікатори смаку.
The taste feeling matter very much in research of quality and safety of food products. Researches of taste conduct qualitatively and in number. For the improvement of taste properties of products in food industry as food additions taste substances – modifiers of taste are widely used.
Description
Citation
Рябушко, К. А. Дослідження смакових якостей харчових продуктів / К. А. Рябушко, Т. І. Миколів // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 73-а наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 23 – 24 квітня 2007 р. – К. : НУХТ, 2007 – Ч. IІ. – С. 85.