Прогнозування змін в часі та поточний контроль структурних змін хлібопекарної продукції ємнісними вимірювальними перетворювачами
Файли
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблені нові ємнісні перетворювачі для автоматичного прецизійного високостабільного контролю складу та структури харчової хлібопекарної продукції, що дозволяє контролювати та прогнозувати стан і старіння такої продукції. Developed new capacitive converters for automatic precision ultrastable control of composition and structure of food bakery products, allowing to monitor and predict the state аnd the aging of such products.
Опис
Ключові слова
ємнісний триконтактний датчик, складові електричного опору, поточний контроль, three-capacitive sensor, components of electrical resistance, current control, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Прогнозування змін в часі та поточний контроль структурних змін хлібопекарної продукції ємнісними вимірювальними перетворювачами / Л. Ю. Арсеньєва, І. В. Тарасенко, К. В. Рудик, С. Д. Тарасенко // Тези доповідей Всеукраїнської наукової конференції студентів і молодих вчених “Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі”, 23 березня, Харківський державний університет харчування та торгівлі. - Харків, 2011. - С. 17.