Прогнозування змін в часі та поточний контроль структурних змін хлібопекарної продукції ємнісними вимірювальними перетворювачами

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблені нові ємнісні перетворювачі для автоматичного прецизійного високостабільного контролю складу та структури харчової хлібопекарної продукції, що дозволяє контролювати та прогнозувати стан і старіння такої продукції. Developed new capacitive converters for automatic precision ultrastable control of composition and structure of food bakery products, allowing to monitor and predict the state аnd the aging of such products.

Опис

Ключові слова

ємнісний триконтактний датчик, складові електричного опору, поточний контроль, three-capacitive sensor, components of electrical resistance, current control, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Прогнозування змін в часі та поточний контроль структурних змін хлібопекарної продукції ємнісними вимірювальними перетворювачами / Л. Ю. Арсеньєва, І. В. Тарасенко, К. В. Рудик, С. Д. Тарасенко // Тези доповідей Всеукраїнської наукової конференції студентів і молодих вчених “Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі”, 23 березня, Харківський державний університет харчування та торгівлі. - Харків, 2011. - С. 17.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced