Використання природної харчової добавки «Каротинка» в технологіях овочевої ікри
Вантажиться...
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В результаті проведених досліджень, розроблені рецептури ікри з моркви та буряка збагачені каротиновмісним збагачувачем «Каротинка».
As a result of the research, developed recipes caviar with carrots and beets with the addition of enrichers "Karotynka" containing carotene.
Опис
Ключові слова
морква, буряк, овочева ікра, carrots, beets, vegetable caviar, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Тесленко, А. М. Використання природної харчової добавки «Каротинка» в технологіях овочевої ікри / А. М. Тесленко, Г. М. Бандуренко, Т. М. Левківська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених,аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 405-406.