Використання порошків гарбуза і топінамбуру для збагачення печінкового паштету

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведений аналіз біохімічного складу порошків гарбуза та топінамбура показав, що вони мають високу біологічну цінність і здатні забезпечити оздоровчу дію збагаченого ними печінкового паштету. The analysis of the biochemical composition of powdered pumpkin and artichoke has shown that they have a high biological value and are able to provide recreational effects of enriched their liver pate.

Опис

Ключові слова

збагачення печінкового паштету, порошок гарбуза, порошок топінамбуру, enrichment liver pate, pumpkin powder, jerusalem artichoke powder, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Стеценко, Н. О. Використання порошків гарбуза і топінамбуру для збагачення печінкового паштету / Н. О. Стеценко, Є. А. Примачик // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – С. 117-118.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced