Використання порошків гарбуза і топінамбуру для збагачення печінкового паштету
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведений аналіз біохімічного складу порошків гарбуза та топінамбура показав, що вони мають високу біологічну цінність і здатні забезпечити оздоровчу дію збагаченого ними печінкового паштету.
The analysis of the biochemical composition of powdered pumpkin and artichoke has shown that they have a high biological value and are able to provide recreational effects of enriched their liver pate.
Опис
Ключові слова
збагачення печінкового паштету, порошок гарбуза, порошок топінамбуру, enrichment liver pate, pumpkin powder, jerusalem artichoke powder, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Стеценко, Н. О. Використання порошків гарбуза і топінамбуру для збагачення печінкового паштету / Н. О. Стеценко, Є. А. Примачик // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – С. 117-118.