Розширення асортименту сушених продуктів
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У результаті проведених робіт нами надано рекомендації з доцільності перероблення певних сортів картоплі для виготовлення сухих напівфабрикатів. Відпрацьовано режими попередньої підготовки та сушіння картоплі, що дає можливість надати практичні рекомендації з підбору обладнання.
As a result of this work we provided recommendations on appropriateness of certain processing potato varieties for making dry preparations. Refined modes of preconditioning and drying of potato, which makes it possible to provide practical advice on equipment selection.
Опис
Бібліографічний опис
Бандуренко, Г. Розширення асортименту сушених продуктів / Г. Бандуренко, І. Малежик // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22–23 травня 2014 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 145–146.