Розширення асортименту сушених продуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У результаті проведених робіт нами надано рекомендації з доцільності перероблення певних сортів картоплі для виготовлення сухих напівфабрикатів. Відпрацьовано режими попередньої підготовки та сушіння картоплі, що дає можливість надати практичні рекомендації з підбору обладнання. As a result of this work we provided recommendations on appropriateness of certain processing potato varieties for making dry preparations. Refined modes of preconditioning and drying of potato, which makes it possible to provide practical advice on equipment selection.

Опис

Бібліографічний опис

Бандуренко, Г. Розширення асортименту сушених продуктів / Г. Бандуренко, І. Малежик // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22–23 травня 2014 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 145–146.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в