Оцінка якості масляної суміші, збагаченої рослинними мікронутрієнтами
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
За результатами експериментальних досліджень встановлено, що збагачення солоної масляної суміші порошком із паприки та подрібненим насінням білого кунжуту сприяє отриманню продукту із високими смаковими властивостями та покращеними показниками фізичної структури.
Опис
Ключові слова
рослинні мікронутрієнти, збагачення, масляна суміш, plant micronutrients, enrichment, oil mixture, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Карпенко, А. Оцінка якості масляної суміші, збагаченої рослинними мікронутрієнтами / Анна Карпенко, Оксана Вашека, Олександра Нєміріч // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 159-160.