Оцінка якості масляної суміші, збагаченої рослинними мікронутрієнтами

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

За результатами експериментальних досліджень встановлено, що збагачення солоної масляної суміші порошком із паприки та подрібненим насінням білого кунжуту сприяє отриманню продукту із високими смаковими властивостями та покращеними показниками фізичної структури.

Опис

Ключові слова

рослинні мікронутрієнти, збагачення, масляна суміш, plant micronutrients, enrichment, oil mixture, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Карпенко, А. Оцінка якості масляної суміші, збагаченої рослинними мікронутрієнтами / Анна Карпенко, Оксана Вашека, Олександра Нєміріч // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 159-160.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced