Використання порошку із паприки у виробництві масляних сумішей
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблено солону масляну суміш збагачену комплексом фізіологічно функціональних інгредієнтів паприки із високими смаковими властивостями. Встановлено, що внесення обраної добавки сприяє зменшенню кількості рідкого жиру виділеного структурою продукту із одночасним формуванням пластичної консистенції.
A salt oil blend enriched complex physiologically functional ingredients paprika with high taste properties. It was established that the introduction of selected additives reduces the amount of liquid fat selected product structure of the simultaneous formation of plastic consistency.
Опис
Ключові слова
підвищена біологічна цінність, порошок паприки, масляна суміш, increased biological value, paprika powder, oil mixture, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Карпенко, А. Використання порошку із паприки у виробництві масляних сумішей / Анна Карпенко, Марія Дуля, Оксана Вашека, Олександра Нєміріч // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 65-66.