Характеристика їстівних покриттів, що використовуються для пакування харчових продуктів

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Основна мета при створенні їстівного покриття – ефективне розв'язання альтернативного протиріччя: досягнення певного рівня захисних властивостей, але при цьому порівняно швидке розчинення в організмі людини. The main goal in creating edible coatings - effective alternative solution contradiction: to achieve a certain level of protective properties, but relatively rapid dissolution in humans.

Опис

Ключові слова

функціональні пакувальні матеріали, їстівні покриття, пакування харчових продуктів, functional packaging, edible coating, food packaging, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Чорна, А. Характеристика їстівних покриттів, що використовуються для пакування харчових продуктів / А. Чорна, Л. Арсеньєва // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 127–128.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced