Вплив нових видів сировинних матеріалів на споживчі властивості макаронних виробів

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Збагачення макаронних виробів природними та біологічно активними добавками - це поліпшення їх якості та можливість профілактики захворювань у споживачів. Enrichment of macaroni natural and biologically active additives - improvement in their quality and the possibility of preventing disease in consumers.

Опис

Ключові слова

макаронні вироби, збагачувачі, нетрадиційна сировина, alternative raw materials, pasta, dresser, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Власик, М. Вплив нових видів сировинних матеріалів на споживчі властивості макаронних виробів / Максим Власик, Оксана Шульга // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 140-141.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced