Розширення асортименту хлібобулочних виробів оздоровчого спрямування

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

За рахунок використання у рецептурах хлібобулочних виробів шафрану - природньої сировини, ми збагачуємо готові вироби не тільки вітамінами, але й покращуємо їх органолептичні властивості, за рахунок надання приємного аромату та привабливого кольору. Through the use of formulations bakery Saffron - natural raw materials, finished products we enrich not only vitamins, but also improve their organoleptic properties by providing a pleasant flavor and attractive color.

Опис

Ключові слова

оздоровчі продукти, шафран, хлібобулочні вироби, wellness products, saffron, bakery, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Демидко, О. Розширення асортименту хлібобулочних виробів оздоровчого спрямування / О. Демидко, Н. Шаповалова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 145–146.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced