Формування функціонально-технологічних властивостей макаронних виробів з використанням топінамбуру
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Макаронні вироби відносяться до продуктів масового вжитку, і попит на них досить стабільний. Макаронні вироби є консервованим тістом з пшеничної муки спеціального помелу. Вони мають високу поживну цінність, хорошу засвоюваність, швидко розварюються, добре транспортуються і зберігаються.
Pasta refer to the products of mass consumption and the demand for them is quite stable. Pasta is canned bean flour with a special meal. They have a high nutritional value, good absorption, quickly boiled soft, well transported and stored.
Опис
Ключові слова
макаронні вироби, функціонально-технологічні властивості, топінамбур, functional and technological properties, pasta, artichoke, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Гальчук, В. Формування функціонально-технологічних властивостей макаронних виробів з використанням топінамбуру / В. Гальчук, Н. Шаповалова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 148-149.