Дослідження впливу клітковини волоського горіха на показники якості тістових напівфабрикатів та готових виробів
Вантажиться...
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Введення клітковини волоського горіха в кількості 5% до маси борошна є оптимальним, позитивно впливає на фізико-хімічні та органолептичні показники якості пшеничного хліба і дозволяє створити виріб профілактично-лікувального призначення з підвищеним вмістом харчових волокон. Introduction fiber walnut in the amount of 5% by weight of flour is best, a positive effect on physical, chemical and organoleptic quality of wheat bread to create a product and preventive treatment assignment with high content of dietary fiber.
Опис
Ключові слова
тістові напівфабрикати, клітковина, волоський горіх, dough semis, cellulose, walnut, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Онищук, М. Дослідження впливу клітковини волоського горіха на показники якості тістових напівфабрикатів та готових виробів / Марина Онищук, Наталія Фалендиш // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 168-169.