Вплив яблучного порошку на властивості пшеничного тіста
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Зміни властивостей тіста в присутності яблучного порошку в поєднанні з інтенсифікацією спиртового бродіння створюють підставу для застосування прискорених способів приготування тіста за його використання.
Changes in the properties of the test in the presence of apple powder, combined with the intensification of alcoholic fermentation creates the basis for the use of accelerated methods of preparation of the test for its use.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Ющенко, Г. Вплив яблучного порошку на властивості пшеничного тіста / Ганна Ющенко, Лариса Удворгелі // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 183-184.