Дослідження сорбційно-десорбційних властивостей суфле на суміші еритритолу та фруктози
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблена технологія та рецептура кондитерського піноподібного напівфабрикату на суміші еритритолу і фруктози, який заслуговує маркування: «без цукру (сахарози)», «функціональний продукт», «з пониженою калорійністю», «з редукованою глікемічністю».
The technology and pastry recipes spumy intermediate product in a mixture of fructose and erythritol, which deserves marking "sugar (sucrose)," "functional product", "with reduced calorie," "reduced from hlikemichnistyu."
Опис
Ключові слова
суміш еритритолу та фруктози, сорбційно-десорбційні властивості, суфле, mixture of erythritol and fructose, sorption-desorption properties, souffle, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Дослідження сорбційно-десорбційних властивостей суфле на суміші еритритолу та фруктози / Н. Паращина, М. Точілкін, А. Мурзін, А. Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 200-202.