Оцінка якості жувальної карамелі дієтичного призначення на основі цукрозамінника нового покоління пребіотика ізомальту

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Жувальна карамель на ізомальті і фруктозі заслуговує маркуванню «виріб зі зниженою калорійністю», «із редукованою глікемічністю», «дієтично -функціональний продукт». Chewing candies on izomalti and fructose deserves labeled "product with a reduced calorie," "reduced from hlikemichnistyu", "dietetic and functional product."

Опис

Ключові слова

пребіотики, жувальна карамель, цукрозамінники, chewing candy, prebiotics, sweeteners, кафедра харчової хімії, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Божок, О. Оцінка якості жувальної карамелі дієтичного призначення на основі цукрозамінника нового покоління пребіотика ізомальту / Олександр Божок, Любов Мазур, Антонелла Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 220-221.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced