Оцінка якості жувальної карамелі дієтичного призначення на основі цукрозамінника нового покоління пребіотика ізомальту
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Жувальна карамель на ізомальті і фруктозі заслуговує маркуванню «виріб зі зниженою калорійністю», «із редукованою глікемічністю», «дієтично -функціональний продукт».
Chewing candies on izomalti and fructose deserves labeled "product with a reduced calorie," "reduced from hlikemichnistyu", "dietetic and functional product."
Опис
Ключові слова
пребіотики, жувальна карамель, цукрозамінники, chewing candy, prebiotics, sweeteners, кафедра харчової хімії, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Божок, О. Оцінка якості жувальної карамелі дієтичного призначення на основі цукрозамінника нового покоління пребіотика ізомальту / Олександр Божок, Любов Мазур, Антонелла Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 220-221.