Вплив процесу обжарювання на перехід сухих речовин льону у воду
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Оптимальними параметрами процесу переходу сухих речовин у воду є: тривалість кип'ятіння - 10 хв, тривалість екструдування - 120 хв, температура екструдування - 50 °С.
The optimal parameters of the transition of solids in water are: boiling duration - 10 minutes duration extrusion - 120 min, extrusion temperature - 50 ° C.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Горбунко, І. Вплив процесу обжарювання на перехід сухих речовин льону у воду / Інна Горбунко, Тамара Корж// Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 261-262.