Використання нетрадиційної сировини в технології маринованих м'ясних напівфабрикатів
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Молочна кислота найбільш сприятлива в якості маринувальної суміші для м'яса дикого кабана з максимальною тривалістю обробки 48 год.
Lactic acid is most favorable as marynuvalnoyi mix for meat of wild boar with a maximum turnaround time of 48 hours.
Опис
Ключові слова
мариновані м'ясні напівфабрикати, молочна кислота, нетрадиційна сировина, marinaded meat products, lactic acid, alternative raw materials, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Пешук, Л. Використання нетрадиційної сировини в технології маринованих м'ясних напівфабрикатів / Людмила Пешук, Тетяна Іванова, Іван Гагач // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 441-442.