Використання нетрадиційної сировини в технології маринованих м'ясних напівфабрикатів

Молочна кислота найбільш сприятлива в якості маринувальної суміші для м'яса дикого кабана з максимальною тривалістю обробки 48 год. Lactic acid is most favorable as marynuvalnoyi mix for meat of wild boar with a maximum turnaround time of 48 hours.
Пешук, Л. Використання нетрадиційної сировини в технології маринованих м'ясних напівфабрикатів / Людмила Пешук, Тетяна Іванова, Іван Гагач // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 441-442.