Розроблення технології масляної пасти на основі фруктозного сиропу з журавлини
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Використання сиропу з журавлини в рецептурі масляної пасти дає можливість підвищити вміст вітамінів, біологічно-активних речовин та розширити асортимент продукції профілактичного призначення.
Use cranberry syrup in the recipe oily paste it possible to increase the amount of vitamins, bioactive substances and expand the range of products prophylactic.
Опис
Ключові слова
фруктозний сироп, журавлина, масляна паста, fructose syrup, cranberries, oil toothpaste, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Устименко, І. Розроблення технології масляної пасти на основі фруктозного сиропу з журавлини / І. Устименко, Т. Рашевська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 500.