Використання купажованих олій функціональних призначення у технології майонезів
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Продукт, що пропонується нами, має високі антиоксидантні та радіопротекторні властивості, збільшений термін зберігання та забезпечує необхідну фізіологічну потребу населення у незамінних ПНЖК та В-каротині.
The product offered by us has high antioxidant and radioprotective properties, increased shelf life and provides the necessary physiologic need of people to essential polyunsaturated fatty acids and B-carotene.
Опис
Ключові слова
антиоксидантні властивості, радіопротекторні властивості, купажована олія, майонез, antioxidant properties, radioprotective properties, blended oil, mayonnaise, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
Бібліографічний опис
Використання купажованих олій функціональних призначення у технології майонезів / А. П. Бєлінська, В. В. Анан'єва. О. І. Байбак, І. Г. Радзієвська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 523-524.