Способи гідратації олії та вилучення фосфоліпідів
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Соняшникова нерафінована олія містить найменше вологи і летких речовин. Вміст вологи збільшується під час гідратації. Бакові осади містять найбільший вміст вологи та фосфоліпідів, що вказує на протікання гідратації під впливом залишкової вологи олії та режимів зберігання.
Sunflower crude oil contains the least moisture and volatile matter. The moisture content increases during hydration. The tank sediments contain the highest content of moisture and phospholipids, indicating the occurrence of hydration under the influence of residual moisture and oil storage modes.
Опис
Ключові слова
олія, фосфоліпіди, гідратація, oil, phospholipids, hydration, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
Бібліографічний опис
Ніколаєнко, О. Способи гідратації олії та вилучення фосфоліпідів / Ольга Ніколаєнко, Кристина Хоменко, Тетяна Романовська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 534-535.