Розробка технології спредів підвищеної біологічної цінності

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Встановлена перспективність і доцільність виробництва спредів збалансованого жирнокислотного складу, які збагачені комплексом функціональних інгредієнтів. Installed viability and feasibility of producing a balanced fatty acid composition of spreads that are enriched with a set of functional ingredients.

Опис

Ключові слова

біологічна цінність, маргаринова продукція, спреди, biological value, spreads, margarine, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Вінніченко, І. Розробка технології спредів підвищеної біологічної цінності / І. Вінніченко, Є. Шеманська, В. Манк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 541–542.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced