Застосування молока та молочних продуктів при виробництві лікеро-горілчаних напоїв

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

За результатами маркетингових досліджень Консалтингового агентства «Маркет Едвайс», яке вивчало ринок етилових спиртів і горілок в Росії і в Україні стосовно очищення спирту, більше 80 % опитаних підприємств відмітили спосіб очищення горілки за допомогою активованого вугілля, менше 20 % вказали на знежирене молоко, 16 % — чистять активованим вугіллям імпрегнированим сріблом, єдиний випадок — очищення крохмалем.

Опис

Ключові слова

горілка, лікеро-горілчані напої, активоване вугілля, водка, активированный уголь, ликеро-водочные напитки, vodka, liquor drinks, activated carbon

Бібліографічний опис

Нагурна, Н. А. Застосування молока та молочних продуктів при виробництві лікеро-горілчаних напоїв / Н. А. Нагурна, І. І. Осипенкова, А. Е. Голос // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої Міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 95-97.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced