Застосування екструзії для удосконалення процесів виробництва снеків
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В даній роботі розглянута актуальна проблема - використання екструзії для формування сухариків і запропоновано впровадити в лінію виробництва сухариків екструдер.
Опис
Ключові слова
виробництво снеків, сухарики, екструзія, производство снеков, экструзия, snack industry, crackers, extrusion, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Синьоок, І. Застосування екструзії для удосконалення процесів виробництва снеків / Інна Синьоок, Володимир Теличкун, Юлія Теличкун // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 52-53.