Дослідження режимних характеристик процесу упарювання екстрактів з пророщеної зернової сировини
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблено математичну модель процесу для названих вихідних даних, реалізація якої у призначених граничних умовах забезпечить, за відповідними техніко-економічними критеріями, визначення найекономічних за собівартістю процесу режимів упарювання первинних екстрактів з пророщеної зернової сировини.
A mathematical model of the process for these initial data, the implementation of which is intended to provide boundary conditions for the relevant technical and economic criteria, definition nayekonomichnyh at cost primary process modes of evaporation of extracts from germinated grain materials.
Опис
Ключові слова
пророщена зернова сировина, математичне моделювання, упарювання, Germinated grain raw, mathematical modeling, evaporation, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Бібліографічний опис
Дослідження режимних характеристик процесу упарювання екстрактів з пророщеної зернової сировини / О. Лисак, А. Анісімова, В. Бодров, Ю. Запорожець // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 275-277.