Математична модель процесу тепло- вологовиділення під час зберігання продукції у фрукто- овочесховищах

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У плодах і овочах, поміщених на зберігання, відбуваються різноманітні процеси: фізичні, біохімічні, хімічні. З хімічних процесів найбільш істотне значення мають виділення вологи і зміна температури (виділення теплоти) під час процесів дихання. Fruits and vegetables are placed in storage, there are a variety of processes: physical, biochemical, chemical. Since most chemical processes are significant allocation of moisture and temperature changes (heat release) during the process of respiration.

Опис

Ключові слова

фруктосховища, овоческовища, математичне моделювання, mathematical modeling, Vegetable, fruit storage, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Мотовильник, А. Математична модель процесу тепло- вологовиділення під час зберігання продукції у фрукто- овочесховищах / Андрій Мотовильник, Максим Масліков // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 337.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced