Хімічний аналіз і безпека харчових добавок

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Було досліджено хімічний склад фруктово-ягідних пюре на вміст бензойної кислоти та її солей. Результати проведених аналізів показали, що цей вміст не перевищує 0,2%. It was studied the chemical composition of fruit and berry puree on contents of benzoic acid and its salts. The results of the analysis showed that the content does not exceed 0.2%.

Опис

Ключові слова

безпека харчових добавок, хімічний склад добавок, бензойна кислота, safety of food additives, chemical composition of supplements, benzoic acid

Бібліографічний опис

Айрапетова, В. Хімічний аналіз і безпека харчових добавок / В. Айрапетова, М. Ладонько, К. Конотоп // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 722–723.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced