«Енеїда» І. Котляревського: повернення забутих кулінарних знань (до 245-річного ювілею поета)
Файли
Дата
2014
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Українська кухня - це цілий пласт нашої культури. Вона поширилася далеко за межами України, а деякі її страви, наприклад борщі й вареники, ввійшли до меню світової кулінарії. Пізніше формування національної кухні (що пояснюється
тривалістю й складністю процесу утворення української держави) зумовило цілий ряд її особливостей, головною з яких є регіональність. Саме тому популярні в Україні страви мають безліч різновидів.
Опис
Ключові слова
Енеїда, кулінарія, українська кухня, украинская кухня, Энеида, кулинария, ukrainian cuisine, cooking, Aeneid
Бібліографічний опис
Фостюк, О. О. «Енеїда» І. Котляревського: повернення забутих кулінарних знань (до 245-річного ювілею поета) / О. О. Фостюк // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : Міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 27.