Використання кореня імбиру у розробленні безалкогольних напоїв функціонального призначення
Вантажиться...
Файли
Дата
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник/консультант
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Один із основних напрямів розроблення функціональних напоїв - збагачення їх функціональними інгредієнтами. На сьогодні спостерігається стійка тенденція використовувати в якості збагачувачів рослинну сировину, в тому числі пряно-ароматичну.
One of the main directions of development of functional beverages - enriching their functional ingredients. Today there is a steady trend used as a dresser plant material, including aromatic.
Опис
Бібліографічний опис
Гойко, І. Ю. Використання кореня імбиру у розробленні безалкогольних напоїв функціонального призначення / І. Ю. Гойко / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 46.
