Моделювання рецептурного складу замороженого десерту з фруктозою і соєвмісним білковим компонентом
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблено технологію замороженого десерту з цукрозамінником – фруктозою з додаванням соєвмісного білкового компоненту і пюре чорниці. Визначено оптимальні параметри виробництва і складу замороженого десерту.
A technology for frozen dessert with sweetener - fructose with the addition of soy-containing protein component and blueberry puree. The optimum parameters of the production and composition of the frozen dessert.
Опис
Ключові слова
заморожений десерт, frozen dessert, фруктоза, fructose, соєвмісний білковий компонент, soy-containing protein component, пюре чорниці, blueberry puree, технологія, technology, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Осьмак, Т. Г. Моделювання рецептурного складу замороженого десерту з фруктозою і соєвмісним білковим компонентом / Т. Г. Осьмак, О. О. Осьмак // Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-16 жовтня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 225.