Моделювання рецептурного складу замороженого десерту з фруктозою і соєвмісним білковим компонентом

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблено технологію замороженого десерту з цукрозамінником – фруктозою з додаванням соєвмісного білкового компоненту і пюре чорниці. Визначено оптимальні параметри виробництва і складу замороженого десерту. A technology for frozen dessert with sweetener - fructose with the addition of soy-containing protein component and blueberry puree. The optimum parameters of the production and composition of the frozen dessert.

Опис

Ключові слова

заморожений десерт, frozen dessert, фруктоза, fructose, соєвмісний білковий компонент, soy-containing protein component, пюре чорниці, blueberry puree, технологія, technology, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Осьмак, Т. Г. Моделювання рецептурного складу замороженого десерту з фруктозою і соєвмісним білковим компонентом / Т. Г. Осьмак, О. О. Осьмак // Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-16 жовтня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 225.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced